Pages

Tuesday, December 8, 2015

L.U.P.A @ T.E.R.L.U.PA

Assalamualaikum,

Sekian lama menyepi tanpa sebarang update..
Tetiba muncul menimbulkan diri dengan post baru..
Semangat baru la kengkonon..hahaha
En.Suami punya blog lagi la terkubur...bile di tanya "taknak update ke??"
jawapan beliau "tak ingat password" Haihla En Suami...nasib baik la lupa pasword je..
kalau lupa bini parah wei....mau kne dush! hahaha

Actly bukan En Suami je jadi pelupa..Cik Bini pn sama dengan je..Sejak dah beranak nie, macam macam nk kene fikir..tapi tula..baru anak sorang..kalau dah dua tiga orang tak taula pelupa dia macam mana???

So, to me to prevent dari jadi makin pelupa kebiasaannya saya akan calm down, tarik nafas dalam dalam & try to refresh again...kalau untuk segala password email ke password tonton ke semua aku catit siap siap kt buku 555..pastu buku tu aku simpan elok2..so kalau tak ingat aku buka la tengok...gitu kan...

Petua dari En Suami pulak..kalau time tu dah teringat, terus buat sebab kalau kita postpone confirm confirm la terus lupa...dah la terlupa..menyusahkan diri, kalau susahkan diri sendiri takpa lagi ini siap libatkan orang lain..memang mintak kena penyapu...hahaha

Usia pn bukan tua sangat, jadi jangan la asik lupa ye...peringatan untuk diri sendiri juga...


                                                                    Gambar ihsan Mr Google


9 comments:

Namrata Patel said...



Thank You for such amazing information. This is one of the best sites which provide all the details of related topics.
Examhelpline.in

Namrata Patel said...



Thanks for sharing such great information. This is one of the best sites which provide all the details of relevance to topics.
careinfo.in

Namrata Patel said...

Thank you for giving us such kind of information. This is one of the best sites having all the informatics details.
carebaba.com

Namrata Patel said...

Wonderful details great job thanks for sharing with us.
UKPSC PCS Prelims Admit Card

Namrata Patel said...

Thanks for such kind of best details. Really this is very amazing information.
Examhelpline.in

Namrata Patel said...

Article with great details on this marvelous site.
Arunachal Pradesh 12th Result 2017
Assam HS Exam Result 2017
Bihar Intermediate Result 2017
CG Board 12th Supplementary Result 2017
CBSE 12th Class Result 2017
Goa HSSC Result 2017
GSEB HSC Result 2017
GSEB HSC Arts Result 2017

Namrata Patel said...

This is really wonderful site with great details.
RBSE 12th Board result 2017
Sikkim Board HSC Result 2017
Tamil Nadu HSC result 2017
TBSE HS Result 2017
Telangana Intermediate Result 2017
Uttarakhand Board 12th Result 2017

Namrata Patel said...

This is really wonderful site with great details.
MHT CET Admit Card 2017
CUCET Application Form 2017
Symbiosis SET Admit Card 2017
TANCET MBA Answer Key 2017
JEE Main Answer Key 2017
CG Vyapam Food Inspector Result 2017

Namrata Patel said...


This is really wonderful site with great details.
JEE Main 2017 Answer Key by FIITJEE
Resonance JEE Main Answer Key 2017
Vidyalankar JEE Main Answer Key 2017
JEE Main Answer Key 2017
JEE Main cut Off 2017
JEE Main 2017 Answer Key by TIME